Cercar en aquest blog

divendres, 6 de maig del 2011

Àmbit Galeria d'Art-25 anys!

Em plau convidar-te a celebrar els 25 primers anys d'Àmbit Galeria d'Art, visitant l'exposició que els commemora des d'ahir, dijous 5 de maig, i fins al divendres, 4 de juny, a través d' una petita representació dels artistes que han contribuït a donar sentit a la ja important història d'aquesta galeria barcelonina.


Fa 25 anys, doncs (ho recordo perfectament, perquè jo també hi era!), Àmbit Galeria d'Art començava el seu camí a l'emblemàtic carrer del Consell de Cent de Barcelona, apostant decididament tant per als joves valors com per als ja consolidats, en un compromís clar amb l'art contemporani, en qualsevol de les seves manifestacions i d'acord amb les diverses propostes d'avantguarda.


Un tasca que Àmbit Galeria d'Art continuaria fent des que l'any 2007 va obrir un segon espai al carrer d'Atenes, des d'on, actualment, manté els criteris de sempre, mirant aquest futur de l'art que es va fent present dia a dia, entre altres coses, gràcies a l'activitat de les galeries d'art, que com Àmbit, donen el suport necessari als artistes que coincideixen amb als seus projectes, amb la seva sensibilitat, i amb la seva manera d'entendre l'art i la vida.


Felicito Àmbit Galeria d'Art, i, de manera especial, al seu director, Josep Maria Benach, per aquests 25 anys d'activitat galerística, que han de ser només el punt i seguit d'un altre llarg període de vida d'amor i de dedicació a l'art i als artistes, i al public en general, amant de l'art, de la bellesa i de les noves tecnologies que també contribueixen a la creació plàstica contemporània. L'enhorabona!!!


http://www.ambitgaleriaart.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada