Cercar en aquest blog

dimarts, 24 de maig del 2011

Miguel Rasero, a l'abast!

En el context de l'exposició "Monólogo interior" de Miguel Rasero a l'Espai Volart de la Fundació Vila Casas, al carrer d'Ausiàs Marc, 22, de Barcelona, demà, dimecres 25 de maig, a dos quarts de vuit del vespre pots assistir, com a públic participatiu, a la conversa que mantindré amb en Miguel, en una nova cita de la proposta "L'artista a l'abast" que s'organitza habitualment perquè els artistes que exposen en aquest espai puguin explicar els mecanismes ocults del seu treball creatiu, tot responent a les meves preguntes i, també, a les teves, si et plau acompanyar-nos.


En Miguel, equilibrista plàstic i existencialista per excel.lència, haurà de fer nous equilibris per tractar d'explicar amb paraules allò que normalment només s'explica a través de les imatges pictòriques, com correspon a la pintura, com a art de l'instant i nodel temps descriptiu de la literatura, sempre tendenciosa, tot i la seva voluntat de ser clara i precisa.



Sigui com sigui, com que en Miguel, pinta allò que sent, podrà parlar fonamentalment dels sentiments i estats d'ànim que li permeten fer el que fa a cada instant del seu recorregut vital, perquè és un d'aquells artistes que pinten la vida més que entreguen la vida a la pintura.


Entre altres coses, demà sabràs que en Miguel va ser tocat aviat per la curiosa vareta de l'art, sentit ja aquell fet diferencial que l'allunyava dels altres, obligant-lo a trobar camins personals d'expressió que li permetessin trobar el seu lloc en el món, alliberant-lo de l'angoixa de la diferència, alhora que el condemnaven a la solitud d'un taller de pintor que esdevindria des d'aleshores el seu lloc habitual de vida, de profunda reflexió i de realització professional i personal.


Si vols saber més cosetes d'en Miguel Rasero et convido a assistir, demà, dimecres, 25 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, a l'Espai Volart de la Fundació Vila Casas, a Barcelona, al diàleg que mantindré amb ell, en la teva presència i amb la teva participació activa. No tardis!


http://www.fundaciovilacasas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada