Cercar en aquest blog

dimecres, 15 de juny del 2011

Lluna roja de juny

Amant tant de la bellesa natural com de la que crea l'home en la seva dimensió més artística, no puc deixar de dedicar el meu blog d'avui al llarg eclipsi total de lluna plena que es produirà aquesta nit, amb fase total prevista i ben visible, entre les 21.22 i les 23.02.


Tot i que sempre defenso que la vida imita l'art, moltes vegades haig de reconèixer que la vida, en aspectes tan naturals com el de l'eclipsi d'aquesta nit, produeïx fenòmens carregats de tanta bellesa que són dificilment reproduibles per la ma de l'home, tot i que pertanyi a qualsevol artista amb geni, sensibilitat i admirable trajectòria.


De la mateixa manera que dic sovint que els accidents naturals, més enllà dels seus efectes devastadors, són tot un espectacle estètic, puc dir avui que la recent erupció del volcà islandès, afegirà tons vermellosos inesperats a un eclipsi que, per aquest motiu, serà únic i, possiblement, irrepetible.



Et convido a gaudir d'aquest gratuït espectacle estètic natural, ple de màgiques connotacions emocionals, sobretot si tens el privilegi de viure a prop del mar per poder contemplar tot el procés, des que la lluna sembli sorgir del mar, ja mig eclipsada, a les 21.30, fins que arribi a despareixer cap a les 22.30, per tornar a recuperar la seva natural brillantor de lluna plena, a les 12 de la nit. Uuuuuuu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada