Cercar en aquest blog

diumenge, 3 de juliol del 2011

Albert Gottschalk, la inspiració en moviment

El pintor danès Albert Gottschalk trobava la seva inspiració mentre anava en bicicleta pels voltants de Copenhaguen, demostrant que són molts els camins que poden conduir a la realització d'una bona obra d'art.



L'Albert va néixer en un 3 de juliol, com avui, però de 1866, i va morir el 13 de febrer de 1906, després d'una vida dedicada a la pintura amb connexions molt directes, personals i professionals, amb diversos poetes danesos, de la mateixa manera que es va inspirar en l'art francès del moment i, sobretot, en les ensenyances del seu mestre, el pintor Peder Severin Kryor.


Albert Gottschalk era un pintor de gran habilitat tècnica però d'excecució lenta que treballava les seves obres després d'haver-les controlat perfectament per mitjà de notes i apunts.

  
La seva pintura es caracteritza també perquè conserva més el caràcter de l'apunt espontani i inacabat que el de l'obra definitiva, raò per la qual, el seu estil no va ser molt ben rebut en el seu temps, però va agradar molt posteriorment.

http://es.wikipedia.org/wiki/Albert_Gottschalk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada