Cercar en aquest blog

divendres, 12 d’agost del 2011

Mike Wieringo

Mike Wieringo va morir el 12 d'agost de 2007 fulminat per un atac de cor, als 44 anys, tot i que era vegetarià i practicava esport de manera habitual, confirmant, una vegada més, que la mort no sap distingir els seus objectius i actua quan i com li sembla.


Es perdia així un dels dibuixants de còmics nord-americà més estimat i valorat, tant en el seu sector professional, com per part de públic que seguia amb interés tot el seu treball.

Mike Wieringo, que signava els seus dibuixos com a "Ringo", va ser el creador de gran quantitat dels històrics herois de paper, entre els quals destaco avui "Spiderman" "Flash Gordon", el "Capità Amèricas" o els "4 Fantàstics".


Tot i que sovint el treball dels il.lustradors de còmics té un valor inferior al dels grans pintors, no podem oblidar la bellesa de les imatges que saben crear i la seva gran incidència entre un públic infantil, adolescent i adult, en molts casos, que s'acosten a la literatura, a través dels textos, i a l'art, per mitjà d'aquestes il.lustracions que s'han convertit en imatges icòniques de la cultura dels nostres temps per a moltes generacions.

http://es.wikipedia.org/wiki/Mike_Wieringo









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada