Cercar en aquest blog

dijous, 29 de setembre del 2011

Amics de la UNESCO de Barcelona

Dos dies em queden per acabar de preparar la meva intervenció pictòrica en directe, del dissabte 1 d'octubre, a la seu dels Amics de la UNESCO de Barcelona (c/Mallorca, 207, pral), com a complement plàstic a la vetllada literària i cultural que es farà de 6 de la tarda a 9 del vespre, com a mostra d'escriptors, associacions, editorials, fotògrafs i llibreries, a l'entorn de la realitat contemporània dels cinc continents.


La presentació la faran en Siscu Baiges, subdirector del programa TotsxTots de COMRàdio, i la Lourdes Feans, cap de Comunicació i Premsa de Linguamón-Casa de les Llengües, i després, diversos autors, d'aquí i d'arreu, parlaran sobre els seus llibres, novel.les, contes i temes diversos de la realitat que viuen, per passar a escoltar immediatament en Jaume Fàbrega en la seva xerrada sobre les sopes del món, que també podràs assaborir en un tast posterior que donarà pas a una interessant lectura poètica d'autors africans traduïts al català, presentada per Cari Oriol i acompanyada per la interpretació musical de piano de Neus Flamerich, Eulàlia Garcés, M. Rosa González i Alba Guerrero, en el context de la celebració de l'Any Internacional de l'Afrodescendència, en la qual crec que trobaré la inspiració idònia per als meus quadres.



Encara hi haurà una sessió de lectura de poesia del Kazakhstan, l'Equador i la Patagònia, un taller de papiroflèxia per als més petits conduït pel brasiler Márcio Acacio Felicio, i un tast gastronòmic a càrrec de Goya Nativo.


Com pots veure la vetllada pot ser especialment sucosa, per la sopa, per les lletres, pel tast gastronòmic final, i pels regalims inesperats de la meva pintura!

http://www.amicsunescobarcelona.cat/

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per fer menció de la trobada al seu bloc. Segur que ens ho passarem genial. Fins demà. Conxita Piñero, Amics de la Unesco de Barcelona

    ResponElimina