Cercar en aquest blog

dimecres, 4 de juliol del 2012

Objects

L'arquitecte barcelonina Carme Pinós acaba de llançar la col.lecció "Objects", amb 11 peces de mobiliari com a inici d'un ambiciós projecte que preten posar a disposició del públic objectes funcionals i útils a preus assequibles, tot donant la resposta adequada al problemes quotidians, que en aquest àmbit, se li plantejen diariament, no només com a professional, sinó com a senzilla usufructuaria, sensible a les dificultats que pots tenir tu mateix, especialment en moments tan particulars com els que vivim, per trobar alternatives viables per donar el sentit idoni a la teva llar.




























La Carme ha partit de la filosofia dels dissenyadors de principis del XX amb la seva voluntat d'utilitzar materials nous d'acord amb les possibilitats de les noves tecnològies.
















Els "Objects" es poden adquirir a través d'internet al web http://objects.es/ , tot i que, si et plau veure'ls i tocar-los, abans, pots passar-te pel showroom del carrer de Sant Pere Màrtir, 28 de Barcelona, on els trobaràs en magnífica exposició.




Posa un "Object" a la teva vida, i millora, de manera senzilla, les condicions estètiques i funcionals de la teva llar i del teu entorn vivencial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada