Cercar en aquest blog

dilluns, 6 d’agost de 2012

Gourmet Bus

Fantàstica la realitat del projecte "Gourmet Bus", gestat durant un any pel Grupo Julià i Barcelona Turisme, per oferir-te, des del 26 de juliol,  la possibilitat de satisfer les teves necessitats culturals, tot contemplant la ciutat de Barcelona des d'un bus que, alhora, alimentarà el teu cos amb els menús de qualitat que Carles Gaig (una estrella Michelin) ha dissenyat com a complement idòni a passejada urbana  tan particular.












Si fa dos dies et recomanava les Nits Modernistes de Món Sant Benet , avui ho faig també amb aquestes altres Nits Contemporànies barcelonines, que pots viure des de la comoditat d'uns bus de 4 metres d'alçada per 2'50 d'amplada,  des dos pisos, l'inferior pel treball dels cuiners, i el superior, amb capacitat per a 12 taules i 34 comensals, d'interiorisme dissenyat per Josep Cortina, pensat per fer que el teu viatge sigui tan satisfactòri per allò que veus com per tot allò que menges, mentre observes la ciutat de Barcelona als teus peus, i el seu cel, a través del sotre de vidre.




En Carles Gaig et proposa un menú viatger amb tres entrants freds, tres de calents, plat principal i postres, que arriben al bus en el punt ideal per ser acabats de cuinar, amb tu, si et plau, primer, com a espectador, i després,  com a privilegiat comensal.




Tot i que coneguis bé Barcelona, segur que observar-la des del "Gourmet Bus", afegirà sensacions noves a les que t'ha pogut produïr, habitualment, la visió dels seus punts culturals i turístics més significatius, com ara el Passeig de Gràcia, la Sagrada Família, la Catedral, el Port Olímpic, la Torre Agbar, l'Anella Olímpica o la Rambla.




Si t'el pots permetre, no dubtis en agafar aquest màgic "Gourmet Bus", cada dia, a les 17'30 o a les 21h, i gaudeix, per 95 euros, d'aquesta experiència única, moderna i de qualitat, que fa que la ciutat de Barcelona afegexi als seus reconeguts encants urbanístics, els renovats valors gastronòmics de l'excel.lent cuina d'en Gaig, que és, ara, tot un goig sobre rodes.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada