Cercar en aquest blog

divendres, 6 de desembre del 2013

Aterratges

 



















Carles Bros, Dolors Bosch, Mònica Campdepadrós, Miquel Duran, Pilar Farrés, Eduard Federico, Pep Federico, Ramon Fort, Jordi Gispert, Claude Lambert, Miquel Mallén, Josep Ministral, Fiona Morrison, Ester Parés, Patxè, Carme Sanglas, Núria Surribas i l’Antoni Federico.




Aquests són els 18 artistes que estimulats per un d'ells, Antoni Federico, han fet possible el seu desig de trobar noves sinèrgies creatives entre sensibiltats diferents a partir, en aquest cas, de l'experimentació amb  matèria tan primigènia com el fang.
























Aterratges és, doncs, el títol de l'exposició que reuneix el resultat d'aquesta experiència creativa, per a uns, consumats ceramistes, més o menys habitual, i per a d'altres, neòfits en la matèria, absolutament nova, a l'Espai d'Art que l'Antoni Federico té al Mas Vinyes d'Estrada i a l'Esglèsia Parroquial d'aquesta localitat d'Agullana.




Experiència expositiva col.lectiva interessant tant pel seu resultat com per la dinàmica establerta entre tots els seus participants, que, amb coordinació d'Enric Tubert, s'inaugura demà, dissabte, 7 de desembre, a les 12 del migdia, i que podràs contemplar fins al 12 de gener de l'any que ve.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada