Cercar en aquest blog

divendres, 11 d’abril del 2014

Dia Internacional de l'Art


















El Dia Internacional de l’Art és una efemèride que commemora el naixement d’un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del Renaixement, Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452.



La celebració d’aquest dia a Girona és una iniciativa promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani.Girona, des de l’any 2013, en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i comarques.


Després de la bona acollida de la darrera edició, un any més el Bòlit en col·laboració amb els artistes i les entitats i relacionades amb el món de les arts visuals, de Girona i comarques, es proposen celebrar el Dia Internacional de l’Art amb propostes diverses.



Aquesta segona edició tindrà lloc durant tot un cap de setmana: demà, dissabte 12 d’abril a Girona, i demà passat, diumenge 13 d’abril a les comarques gironines, per tal de donar la possibilitat al públic de fer un seguiment ampli del que succeirà a la ciutat de Girona i a la resta del territori.



 Una altra de les novetats d’aquesta edició és una jornada de portes obertes als tallers dels artistes.


Enguany es preveuen més de 50 participants entre entitats i artistes que organitzaran més de 60 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori.




Es podrà gaudir de tot tipus de propostes artístiques visuals, pensades per a totes les edats i totalment gratuïtes com tallers, exposicions, accions artístiques al carrer, visites guiades, projeccions, xerrades i exposicions, entre d’altres.


Les arts visuals com l’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal·lacions, el dibuix, el gravat ens recordaran que l’art és un llenguatge proper, obert de bat a bat al diàleg.


 http://www.bolit.cat/cat/index.html


Que passis un bon Dia Internacional de l'Art, que, per a mi, és cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada