Cercar en aquest blog

dimarts, 22 d’abril del 2014

La Fundació Joan Miró viu Sant Jordi







Transcric, parcticament sense cap modificació significativa, el correu que acabo de rebre de la Fundació Joan Miró de Barcelona, perquè estic segur que el seu contingut, relacionat, fonamentalment,  amb la festa de Sant Jordi de demà, dimecres, 23 d'abril, t'ha d'interessar.


La llibreria i la botiga de la Fundació celebren la Diada de Sant Jordi oferint un 10% de descompte en la compra de llibres, i, com l'any passat, també serà present al cor de la celebració amb una parada a la Rambla, a l'alçada del carrer Pintor Fortuny, on, aquest any, hi trobarem Joan Punyet Miró signant exemplars del seu llibre Al voltant de Miró i les autores de Mironins signant el seu llibre per a nens.





Al voltant de Miró - Joan Punyet Miró
Joan Punyet Miró, historiador de l’art i nét de Joan Miró, publica Al voltant de Miró, una mirada a l’obra, al procés creatiu i a la personalitat de Joan Miró a través d’entrevistes amb els seus amics i col·laboradors.
Els records i les experiències dels tretze entrevistats -artesans, crítics d’art i periodistes estretament vinculats amb l’artista- ens mostren un Miró valent, proper i compromès. Punyet Miró, que ha dedicat quinze anys al projecte, redescobreix el seu avi i l’acosta al lector a través d’unes converses reveladores, emotives i de gran valor documental.

El dia 23 d’abril, Sant Jordi, Joan Punyet Miró signarà el seu llibre al punt de venda de la llibreria de la Fundació Joan Miró a la Rambla, a l’alçada del carrer Pintor Fortuny, de 12 a 14 h i de 16 a 18 h.



Un llibre per jugar i aprendre amb en Joan Miró


Mironins

Mironins és un llibre d’activitats i jocs per a nens i nenes a partir de 3 anys. Els petits podran jugar amb els Mironins, uns personatges que s’han escapat d’un quadre de Joan Miró. Aprendran, de forma divertida, com va ser la vida i l’obra d’un dels artistes catalans més destacats del segle XX.
El dia de Sant Jordi, les autores de Mironins signaran exemplars del llibre a la parada de la Rambla i a la Fundació.



 


Arts Libris
del 23 al 27 d'abril
La Fundació Joan Miró participa per primera vegada a Arts Libris, la Fira internacional de l'edició contemporània de Barcelona que té lloc a l'Arts Santa Mònica del 23 al 27 d'abril. Més de cent editors de llibres d'artista, fotografia i disseny hi participen.
Arran de la celebració dels trenta-cinc anys de l’Espai 13, que fins al 25 de maig commemorem amb la mostra Haver fet un lloc on els artistes tinguin dret a equivocar-se, la Fundació serà a la Fira amb les edicions creades a l’entorn d’aquest espai innovador.

Arts Libris
Arts Santa Mònica
Dimecres 23 d'abril. de 13 a 21 h
Dijous 24 d'abril a diumenge 27 d'abril, d'11 a 21 h
Entrada; 4€ (inclou catàleg)
Els nens tenen entrada gratuïta





Bookcrossing
Per sisè any consecutiu la Biblioteca de la Fundació Joan Miró organitza una acció de bookcrossing que alliberarà vint-i-cinc catàlegs i guies a diversos punts de la ciutat vinculats amb el Barcelona Miró Tour, l’itinerari per la Barcelona de Joan Miró.
El Barcelona Miró Tour és una ruta que recorre alguns dels indrets que van formar part de la vida de l’artista o que acullen part del seu llegat artístic, com ara la seva casa natal al passatge del Crèdit, el mosaic del Pla de l’Os, Els Quatre Gats o l’Hospital de la Santa Creu, entre d’altres.
Per participar en l’acció, cal trobar el llibre i registrar-lo a www.bookcrossing-spain.com, per tornar-lo a deixar en un altre punt després d’haver-ho llegit. Aquesta acció és una iniciativa compartida amb les biblioteques de quaranta-set museus i centres d’art d’arreu de l’Estat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada