Cercar en aquest blog

dissabte, 20 de setembre del 2014

SUR, escola d'ART

dibuix claudi
Seran professors de SUR: Pedro Almodóvar, Eduardo Arroyo, Félix de Azúa, Fernando Bellver, Juan Bonilla, Manuel Borja-Villel, Massimo Cacciari, Martín Chirino, Borja Cobeaga, Félix de Azúa, Luis de Pablo, Agustín Díaz Yanes, Georges Didi-Huberman, Javier Fesser, Joan Fontcuberta, Ángel Gabilondo, Alberto García-Alix, Luis Goytisolo, Cristina Iglesias, Max, Sean MacKaoui, Chema Madoz, Óscar Mariné, Juan Mayorga, Jorge Molder, Antoni Muntadas, Santiago Roncagliolo, Bernhard Teuber, Vicente Todolí, Javier Vallhonrat i Gerardo Vera, d'entre molts d'altres. 


Aquests il.lustres professionals del món de la creativitat contemporania en tots el seus àmbits seran els responsables de donar l'autentica revolució docent, en el camp de les arts, de SUR,  la nova escola creada per La Fábrica i el Círculo de Belles Artes de Madrid, que posen la seva llarga experiència,  la seva sensibilitat, i la seva energia al servei d'una nova manera d'aprendre les arts, amb un programa inovador de dos anys de durada per formar els millors professionals de la creació.

  
El dia 27 d'octubre començarà el primer curs de SUR que, fins a l'octubre de 2016 donarà 800 hores per any, més pràctiques, activitats diverses i projectes personals.


Amb seu al Círculo de Bellas Artes de Madrid (c/ Marqués de Casa Riera, 2), SUR s'estructurarà en classes d'un màxim de 60 alumnes, amb tallers pensats per 15 o 20 alumnes, previament seleccionats d'acord amb la seva formació acadèmica, l'experiència artística i professional, i els seus projectes de futur.


Sensible a la formació polièdrica, SUR vol acconseguir que els seus alumes coneguin totes les disciplines de la creació contemporània, gràcies a la col.laboració d'aquests grans professionals que els trasmetran les seves experiències teòriques i pràctiques, perquè, finalment, cada alumne acabi triant el seu propi camí.


Al marge de la formació artística teòrica, SUR també preveu un ampli programa de coneixement pràctic  del panorama artístic actual, amb visites a exposicions, lectura de llibres, sortides a teatres i cinemes, i assistència a concerts, que obriran camps de treball, potser desconeguts, per al futur dels alumnes.


SUR sap que no es pot ensenyar a ser artista, però que es pot contribuir a millorar les condicions de treball d'aquells qui creuen haver estat tocats per la vareta màgica de la vocació artística.



Inform'at a  http://surescuela.com/ , al telèfon: 912 985 516  o per mitjà del correu: info@surescuela.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada