Cercar en aquest blog

divendres, 3 d’octubre del 2014

El Ojo en el Cielo

dibuix claudi
"El Ojo en el Cielo" de María Vázquez (Lugo) és el bloc que s'ha emportat el primer Premi Setdart al Millor Blog d'Art 2014 que la casa de subhastes Setdart ha creat enguany per celebrar el seu desè aniversari.

http://elojoenelcielo.wordpress.com/


María Vázquez








De manera que la María podrà viatjar a París per visitar, entre d'altres coses, l'exposició "Marcel Duchamp. La peinture même", que es pot veure actualment al Centre Pompidou, mentre que la Pilar DM (Barcelona), com a guanyadora del segon premi, tindrà un abonament Articket Barcelona per celebrar, com es mereix, la seva bona participació en aquesta interessant iniciativa de Setdart, amb el seu bloc "El dado del Arte".

http://eldadodelarte.blogspot.com.es/ 

Pilar DM

En aquesta primera edició del premi s'hi han presentat 53 blocs, entre els quals, el meu, que, en conjunt, ofereixen l'autèntica imatge de la realitat de l'art dels nostres dies, des de la sensibilitat diferent dels blocaires de diverses terres del territori espanyol, que, tot i la distància física, estem connectats per la mateixa passió per al món de l'art en totes les seves manifestacions, formals i conceptuals, contemporànies.

http://www.setdart.com/


1 comentari: