Cercar en aquest blog

dimarts, 7 d’octubre del 2014

Marta Soul okupa La Fábrica de Madrid

dibuix claudi
En clau fotogràfica, Marta Soul (Madrid, 1973) okupa La Fábrica de Madrid amb l'exposició "Welljob", que s'inaugura aquest divendres, 10 d'octubre, a les 8 del vespre, i es clausura el 23 de novembre.

Marta Soul

La Marta va decidir ser fotògrafa de manera particular, quan, en moments de grans decisions professionals, l'atzar va fer que el seu dit es col.loqués damunt la paraula "fotografia", que ella mateixa havia escrit, entre moltes altres, en una llista personal de possibles alternatives laborals.


Centrada ja en aquesta activitat, Marta Soul ha desenvolupat un interessant treball fotogràfic que destaca pel seu interès específic per als rols socials establerts en connexió directa amb la nostra identitat, la nostra sexualitat i els nostres trets culturals, de la mateixa manera que es detecta també la seva preocupació per a l'estudi visual de l'aparença humana.


A "Welljob", la Marta, per mitjà de 9 imatges en color, recrea simbolicament professions innovadores acompanyades de testimonis reals de candidats rebutjats quan buscaven feina.


En categories diverses, com ara, tecnologia, art, ciència, indústria, moda, política, negoci, educació, disseny i comunicació, les fotografies de Marta Soul mostren retrats de dones, professionals d'alt nivell i abanderades de la innovació, a la recerca de treballs idil.lics en el context social espanyol actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada