Cercar en aquest blog

diumenge, 16 de novembre del 2014

Bòlit Emprèn

dibuix claudi

 CONVOCATÒRIA ART INNOVA GIRONA 2014


Selecció d'empreses i/o projectes emprenedors en el camp de les arts i les indústries creatives que es vulguin donar a conèixer així com buscar formes de col·laboració empresarial, socis o col·laboradors i/o possibles inversors en la seva idea o projecte.

Termini de presentació: 28 de novembre de 2014 
Resolució: 1 de desembre de 2014
bases-empreses-art-innova-girona-2014.pdf (266,25 KB)

Fins al 28 de novembre tens temps per presentar els teus projectes a les Jornades Art Innova Girona 2014 en el context del projecte Bòlit Emprèn.




Se seleccionaran les empreses i/o projectes emprenedors en el camp de les arts i les indústries creatives que es vulguin donar a conèixer així com buscar formes de col·laboració empresarial, socis o col·laboradors i/o possibles inversors en la seva idea o projecte.


La iniciativa Art Innova Girona  forma part del projecte del Bòlit Emprèn impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/280/2013, de 6 de novembre.



Jornades Art Innova Girona
11 i 12 de desembre de 2014
De 16 a 20h

Aquestes jornades estan dedicades a la gestió de la innovació en el camp de les indústries creatives i van adreçades als professionals d'aquest sector, als artistes i creatius, als autors i a tots els estudiants interessats.


Al llarg de les sessions es presentaran els resultats del Bòlit Emprèn, el servei de suport a les indústries creatives de Girona, així com algun dels projectes que ens poden inspirar i que són models de referència.


També es donaran a conèixer alguns exemples de noves empreses de l'economia creativa i els dos projectes desenvolupats a l'entorn de l'acció Plataforma Llançadora.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada