Cercar en aquest blog

diumenge, 23 de novembre del 2014

Descobrint el monstre

 














Un any més, la Fundació Setba se suma en la lluita contra la xacra de la violència contra les dones, i ho fa posant UN ROSTRE al Dia Internacional en contra de la Violència Masclista. El proper dimarts 25 de novembre a les 18h tindrà lloc la performance Descobrint el monstre, a la mateixa Plaça Reial.


L'any 2013 la Fundació setba va posar en marxa un taller per a dones que han patit la violència masclista. Enguany, la segona edició del taller s'ha dut a terme el mes de novembre al Casal de Joves Palau Alòs i hi han participat diverses dones provinents d’entitats i associacions del districte de Ciutat Vella. El taller, impartit per l'escultor Xavier Jansana, pretén proporcionar eines per combatre la por mitjançant l’activitat artística


El resultat final d'aquest treball es podrà veure el 25 de novembre a la Plaça Reial, en un acte que conduirà novament l'actriu Sílvia    Sabaté i que començarà a les 18h.

Description: Desconctruint el monstre_ 25 novembre 2013_p.jpg 

L'eix central d'aquesta acció serà un any més l'escultura gegant d'un monstre bicèfal (amb un rostre amable i un de monstruós) que simbolitza les pors.  Però al voltant d'aquest rostre, hi haurà un conjunt de portes tancades.


Descobrint el monstre vol fer visible i posar ROSTRE a una jornada i a un problema que s'ha convertit una xacra de la nostra societat. L'acte culminarà amb l'actuació de la cantant Violetta Curry.




 
 http://www.fundaciosetba.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada