Cercar en aquest blog

dijous, 22 de gener del 2015

Coler Art


Em plau adjuntar les bases de participació a la 3a Mostra d'Art Contemporani "Coler Art" que se celebrarà a Colera el dissabte, 13, i el diumenge 14 de juny de 2015, dedicada, enguany, al tema del "Vi", o de qualsevol altre element que s'hi pugui relacionar d'acord amb la capacitat imaginativa de cadascun dels artistes.


dibuix claudi




ColerArt


Bases

El Colerart és un Mostra d'art contemporani, que es celebrarà a Colera per tercer any consecutiu.

Dies: Dissabte, 13 i diumenge, 14 de juny del 2015

Tema: El vi, o qualsevol element relacionat amb el vi, des de la terra  a les vinyes o  de les eines a les botes, passant pels semals (portadores), etc.


Al ColerArt hi podran participar artistes de qualsevol país i disciplina d'arts plàstiques.
També s'acceptaran propostes per interpretar, recitar o actuar, sempre que els actors, músics o poetes, representin el tema del vi.

Les places són limitades a 25 artistes, que estant convidats al dinar del dia 14 i s'editarà un catàleg amb els artistes participants, a la tardor del 2015.
Les 25 primeres propostes seran les que s'exposaran o s'interpretaran i l'organització enviarà a tothom un e:mail comunicant el tancament de les sol·licituds.


L'organització, divulgarà el programa del ColerArt i en farà ressò a la premsa, ràdio i TV.

Les obres s'exposaran a diferents llocs privats i municipals, en espais interiors i altres oberts a l'exterior, que l'organització destinarà segons les necessitats dels artistes.



Els artistes hauran de presentar:

-Pintors: 3 obres d'un mínim de 89x116 cm. i màxim de 114x145 cm. Per penjar en espais interiors.
-Escultors: les obres que vulguin per instal·lar a l'exterior (Via pública)
-Ceramistes: Espai interior de 3x5m. per artista
-Fotògrafs: Paret li-nial de 5 m.
-Instal·lacions: Espai interior de 3x5m. i paret li-nial de 5 m. o espai exterior sense límits.
-Actors o ballarins de performences o dansa i músics, hauran de contactar amb el comissari del ColerArt, per adaptar l'espai al Passeig de Mar, platja, etc. I concretar horaris.




Les obres hauran d'estar instal·lades abans de les 11 h. del dissabte dia 13 de juny i s'hauran de retirar el diumenge dia 14 de juny a partir de les 18 h.


Els artistes que vulguin dinar, sopar o dormir el dissabte dia 13 a Colera, tindran un descompte en els restaurants, hotels o al càmping del poble.




Els participants hauran d'enviar la sol·licitud abans del dia 30 de març del 2015.


Adjunto també, correu electrònic d'en Carles Bros, <broscarles@gmail.com> perquè aconsegueixis la sol.licitud de participació, i per a qualsevol altre cosa que et preocupi a l'entorn d'aquesta nova edició de Coler Art.


Molta sort!!!

 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada