Cercar en aquest blog

dimarts, 3 de febrer del 2015

Exilis

dibuix claudi


L'exposició "Exilis. Llibres d'Artista" arriba a Barcelona,  a la sala del Centre d'Il·lustració VISIONS, del 6 al 28 de febrer, amb els seus vint-i-dos llibres d’artista creats en commemoració del 75 aniversari de l’èxode de refugiats més gran del segle XX. L’Exili Republicà (1939-2014)


EXILIS · LLIBRES D’ARTISTA
Autors: Jaume Aldabó, Maria Alemany, Imma Alonso, Ernest Altes, Mònica Armengol, Dolors Bosch, Lluís Bruguera, Francesc Carbonell, José Luis Castaño, Núria Efe, Javier Garcés, Jordi Gispert, Carlos Maronna, Bep Marquès, Assumpció Mateu, Miquel Planas , Mercè Riba, Mercè Ribera, Edu Sívori, Gonzalo Tabuenca, Dani Torrent, i Marta Vergonyós.
Inauguració: 6 feb 2015 a les 19 hores
A VISIONS . c / Igualada 4 baixos BCN-08012
 
Es tracta de l'exposició de vint-i-dos llibres d’artista, realitzats expressament per a aquest projecte promogut i coordinat per l’Associació Cultural POPULART, amb la sensibilitat centrada en la commemoració del 75 aniversari de l’èxode de refugiats més gran del segle XX -quasi mig milió de persones-, l’Exili Republicà (1939-2014). Aquesta exposició vol reivindicar aquella memòria històrica que lluita per superar la manipulació imposada pel franquisme i, humilment, vol col·laborar a evitar que la indiferència i la banalització dominants ens facin encara més insensibles a la violència política i als vergonyants desplaçaments forçosos actuals de població.
 

 http://www.bcn-visions.com/ca/category/exposicions/

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada