Cercar en aquest blog

divendres, 27 de febrer del 2015

Jordi Casañas en exposició

dibuix claudi
Jordi Casañas (Barcelona, 1969) presenta en exposició a El quadern robat (c/ Còrsega, 267, pral, 2a. BCN) 21 fotografies fetes durant els últims tres anys d'acord amb una particular dinàmica creativa que li permet transformar en accidentalitat una determinada idea preconcebuda.


Les seves imatges són conceptualment premeditades, però, formalment, semblen ser el fruit immediat d'una situació inesperada, amb l'atzar com a força generadora de realitats imprevistes.


En Jordi cerca el "punctum" de Roland Barthes, aquell detall o aquella cosa que fa trontollar el nostre esperit, convidant-lo a la reflexió, entre el joc superficial de formes i conceptes, i la seva autèntica profunditat filosòfica i existencial.


La realitat sembla una altra quan la mires a través dels ulls d'en Jordi Casañas i de les fotografies que han congelat, saviament, la seva mirada.


L'exposició "21 fotografies", la primera que fa en Jordi Casañas en galeria, s'inaugura, a El quadern robat de Barcelona, el pròxim dijous, 5 de març, a partir de les 19 h., i es podrà contemplar fins a finals de maig.




https://www.facebook.com/pages/El-quadern-robat/365312586931720
http://jcassanyes.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada