Cercar en aquest blog

divendres, 13 de febrer del 2015

Projecte de SÀPIENS

dibuix claudi



Transcric, fil per randa, el correu que acabo de rebre, via Manel Bielsa, de Joan Morales, director de la revista DESCOBRIR, en relació amb un projecte pioner de la revista SÀPIENS que em sembla que et pot interessar prou com per participar-hi directament per a fer-lo possible.

 Hola,
Com ja saps, des de fa uns mesos els nostres companys de la revista SÀPIENS afronten el repte editorial més ambiciós que mai han dut a terme. Un projecte pioner. Una obra inèdita que compta amb la participació dels millors historiadors del nostre país: la 'Història de la humanitat i la llibertat'.
Amb ella, SÀPIENS es proposa fer una contribució única des de Catalunya al món, reescriure la història de la humanitat amb un fil conductor inèdit: la llibertat i la lluita permanent de l'ésser humà per aconseguir-la.
Com a director de DESCOBRIR, t'he de confessar que estic molt engrescat amb el projecte dels nostres companys de SÀPIENS. A mesura que els diferents volums van agafant forma, més me n'adono que aquesta serà una obra única.
Un projecte que combina el rigor amb la divulgació, l'explicació històrica amb un disseny ple d'imatges, mapes, il·lustracions i amb centenars de dobles pàgines sobre els moments més importants de la història de la llibertat de totes les èpoques i continents protagonitzats per personatges com Espàrtac, Darwin, Einstein, Gandhi, Luther King o Nelson Mandela.
Per això vull animar-te a participar-hi. Comptar amb el teu suport és fonamental per poder seguir impulsant un projecte que, a hores d'ara, ja compta amb la col·laboració de més de 1.000 persones.
Podem comptar amb tu? Reserva ara el primer volum i ajuda'ns a fer-ho possible!

Gràcies,
Joan
Joan Morales
Director de DESCOBRIR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada