Cercar en aquest blog

dissabte, 21 de març del 2015

Les arrels de Teresa Carbonell



"Arrels" és el títol de l'exposició que la Teresa Carbonell, en clau aerogràfica, presenta, fins al 30 d'abril, al Mas Pi Art, l'espai d'art que gestiona el també artista plàstic, i amic, Jordi Bofill en el context atmosfèric del Restaurant Mas Pi de Verges.




Teresa Carbonell
dibuixos claudi
Obres Teresa


La Teresa Carbonell diu d'ella mateixa que és una persona dinàmica i plena de valor , com gairebé qualsevol artista del nostre temps, aferrada al seu somni, i disposada a donar la vida sencera en un moment determinat.




La Teresa lliura el seu esperit creatiu  per arribar a tocar el cor d'algú mes, buscant apropar-se a la màgia i a la perfecció dels sentits. tot jugant amb la matèria d'una manera simbòlica, en creació personal i plena de vitalitat visceral.




Les “Arrels” són el resultat de la fusió, conceptual i formal, entre el cos humà i la natura, partint de la certesa que els moviments vitals de l'un i de l'altra, des del naixement fins a la mort, tot passant pel natural creixement i l'evident reproducció, són similars i amb ritmes compartits en un medi ambient que els hi és comú.



Cos i natura exigeixen exercicis de manteniment paral.lels, específics en cada cas, per evitar envelliments prematurs, malalties imprevistes i malsanes decadències.



A través de les seves plàstiques "Arrels" la Teresa Carbonell projecta , en estètica construcció, la seva preocupació per a un medi natural que conté, com a element fonamental, el cos humà, evidenciant, doncs,  el seu absolut interès per a l'èsser humà que l'habita.

http://www.aerografiateresacarbonell.es/

http://maspiart.blogspot.com.es/

2 comentaris: