Cercar en aquest blog

divendres, 6 de març de 2015

XIX Biennal d'Art Contemporani Català

dibuixos claudi
L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat acull la Biennal d’Art Contemporani Català 2014, i tal com ja han fet amb d’altres edicions, l’exposa a l’Espai d’Art del Teatre de la Passió, amb la voluntat que aquesta mostra d’art jove s’exposi en aquesta ciutat, com  a una més del seu recorregut itinerant.


Els artistes són: Albert Arribas i Forcada, nascut a Barcelona, viu a Blanes. Carles Azcón i Jutglà, nascut a Canberra –Austràlia-, viu a Cardedeu. Xiana Gómez i Díaz, nascuda a Lugo, viu a Barcelona. Sergio Mesa i Fernández, neix i viu a Manresa. Míriam Rialp i Bonet, neix i viu a Santa Coloma de Queralt, Irene Solà i Sáez, nascuda a Vic, viu a Malla. Bernat Soler i Mañé, neix i viu a Vilanova i la Geltrú i Ruth Sòria i Vidal, nascuda a Santa Coloma de Gramenet, viu a Badalona.


La Biennal d’Art Contemporani Català 2014 està organitzada per Canals-Galeria d’Art, amb la col.laboració del Museu i l’Ajuntament de Sant Cugat, de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el suport de la Generalitat de Catalunya i d’altres institucions públiques i privades.


La inauguració d'aquesta XIX Biennal d'Art Contemporani Català 2014 es fà demà dissabte, 7 de març, a les 7 del vespre, a l'Espai d'Art del Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat, i abaixarà el teló el 29 de març.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada