Cercar en aquest blog

dimecres, 8 d’abril del 2015

PIOVENEFABI a Barcelona

dibuixos claudi
Transcric la informació que acabo de rebre sobre la conferència "Triangles" que farà l'estudi italià PIOVENEFABI a Barcelona.



TRIANGLES, UNA CONFERENCIA DE L'ESTUDI ITALIÀ PIOVENEFABI A BARCELONA


Dins del cicle “Foros Esarq 2015: A matter of things”, els arquitectes PIOVENNE FABI presenten Triangles, un itinerari pel seu treball que connecta projectes de diverses escales i contextos. 


A on acaba un i comença l'altre ? Com la cultura i el context influeïxen en el projecte? Com treballar amb la noció d'escala? 


En la conferència PIOVENNEFABI parlaran sobre com plantegen els projectes urbans des de la gran escala fins a l'1/1. 

El títol Triangles es refereix  a la forma en què els projectes estan relacionats entre sí, a través de famílies, analogies i similituds, tractant l'ambigüitat que s'executa a través dels projectes urbans, els projectes arquitectònics i el disseny d'objetes. 


Data: Dilluns, 13 d'Abril de 2015 - 19.00 h
Conferència: Triangles
Lloc: Escola Tècnica Superior d' Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC) Aula Magna –C/ Immaculada, 22, 08017 Barcelona.


Fundat el 2013 a Milà, per Amba Fabi i Giovanni Piovene, aquest estudi centra els seus treballs en el camp de l' arquitectura, la investigació urbana, i la visión i el disseny del territori, amb participació paral.lela a  workshops,  l'ensenyament, els concursos, i les publicaciones. 


Amba Fabi va estudiar a l' Accademia di Architettura di Mendrisio i l' École Nationale Supérieure de Paris-Belleville. Ha treballat com a art director i project leader a Architekturbüro Peter Zumthor (2007- 2010). 

 

 

 

Giovanni Piovene va estudiar a la Università IUAV di Venezia i l'École Nationale Supérieure de Paris-Belleville. Després de treballar per a Shrinking Cities Office a Berlin, co-fundà Salottobuono a Venècia (2007). Actualment col.labora també amb l' École polytechnique Fédérale de Lausanne.

 

 

 

FOROS ESARQ ès un cicle anual de conferències que organitza l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC) en la que arquitectes de prestigi, nacionals i internacionals, compartiran la seva visió de l'arquitectura i de la professió a través dels seus treballs. En aquesta ocasió, sota el títol de “Questió de Coses”, el director del cicle, Jorge Vidal, proposa reflexionar sobre el treball de l'arquitecte en el context urbà. 


L'ESARQ-UIC ès una escola d'arquitectura situada a Barcelona, que busca innovar i formar arquitectes que puguin enfrontar-se amb els reptes de la societat, gràcies a un model docent centrat en l'atenció personalitzada i l'aprenentatge pràctic constant. que integra diverses disciplines, amb tecnologia d'avantguarda i un professorat internacional en contacte amb el món professional.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada