Cercar en aquest blog

dilluns, 25 de maig del 2015

Enric Miralles en exposició

dibuixos claudi







Acabo de rebre nova informació sobre l'exposició  dels projectes de l'Enric Miralles “Urban Regeneration. 1992-2022. Enric Miralles - EMBT Projects for Urban Spaces”, que s'inaugura avui mateix, i axí la publico per al teu coneixement.


URBAN REGENERATION 1992-2022. ENRIC MIRALLES EMBT PROJECTS FOR URBAN SPACES
Exposició organitzada per la Fundació Enric Miralles, amb la coordinació d' EMBT/Karl Unglaub, a la Fundació Enric Miralles (Passatge de la Pau, 10 BIS, Barcelona). De Dilluns 25 de Maig fins a 31 de octubre.

La Fundació Enric Miralles dedica la seva programació de 2015 a la regeneració urbana, social i sostenible. Enric Miralles (1955 - 2000) es va especialitzar en la planificació urbana estudiant els processos de regeneració urbana i va començar a treballar en això des de 1992, amb l'arribada dels Jocs Olímpics de Barcelona, en un temps de transició per a la ciutat, tant en la perifèria com al centre.


Aquesta exposició compta amb projectes originals internacionals de gran escala sobre la regeneració urbana, exposant tots els materials de l'Arxiu de la Fundació, com ara maquetes, dibuixos, esbossos, fotomuntatges i collages. L'exposició presenta els projectes dividits en dos temes: projectes en zones de terra i projectes en zones d'aigua.


És la primera en la qual es mostra els conceptes clau de l'arquitectura de Miralles en la seva faceta urbana, i com aquests conceptes han estat desenvolupats per l'estudi EMBT. Es mostra material inèdit com a plànols, collages, sketches, o maquetes, entre d'altres.  L’exposició Urban Regeneration 1992-2022 està coordinada per EMBT/Karl Unglaub.



Aquesta singular exposició està adreçada al públic interessat en l'arquitectura, l'urbanisme, la sostenibilitat de les ciutats i en l'obra d'Enric Miralles i l'estudi EMBT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada