Cercar en aquest blog

dimarts, 5 de maig del 2015

IV Festa Pallasso! a La Pedrera

dibuixos claudi






Rebo la informació pertinent relacionada amb la IV Festa Pallasso! a la Pedrera, i la publico immediatament perquè no te la perdis!!!



Una quinzena d’activitats relacionades amb el món del circ ompliran el proper diumenge 10 de maig La Pedrera en una nova edició de la Festa Pallasso, Memorial Joan Busquets. Aquesta jornada que Fundació Catalunya-La Pedrera organitza per quart any consecutiu està pensada perquè les famílies trobin a La Pedrera espectacles de circ.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el cinquè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Claret Clown, Katraska, Martademarte, Tombs creatius, Los Herrerita, GAAC, Toni Ortiz, Pepsicolen i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada