Cercar en aquest blog

dissabte, 23 de maig del 2015

Jeune Création Européene


dibuixos claudi
CONVOCATÒRIA PER A LA PARTICIPACIÓ DE SIS ARTISTES A LA BIENNAL D’ART CONTEMPORANI JCE (JEUNE CRÉATION EUROPÉENNE) 2015-2017



L’Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per a la participació de sis artistes a la biennal d’art contemporani de Joves Creadors Europeus 2015-2017.


La Jeune Création Européene (JCE) és un projecte internacional d’arts visuals liderat per l’Ajuntament de Montrouge (París) que es va iniciar l’any 2000 i reuneix una selecció d’artistes procedents de diferents països de la Unió Europea amb l’objectiu de donar a conèixer el treball de joves creadors i de promoure formes de diàleg i contactes europeus per mitjà de l’art contemporani i la cultura.



Amb caràcter biennal s’organitza una exposició itinerant que es presenta successivament a diverses institucions culturals representants dels diversos països o nacions coorganitzadors d’aquest esdeveniment. Actualment podeu veure aquesta exposició a la Casa Empordà, fins el 20 de juny. 


Qui s’hi pot presentar?
Aquest concurs està adreçat a artistes emergents, residents a Catalunya nascuts entre l’1 de gener de 1980 i el 31 de desembre de 1997.  La temàtica de les obres és lliure i s’emmarca en el camp de les pràctiques artístiques de les arts visuals contemporànies.


Termini i forma de presentació
El termini de presentació de la documentació referent a les propostes presentades al concurs és el dia 12 de juny a les 14h. Els interessats hauran de presentar la documentació del projecte i la instància adjunta a aquestes bases a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (av. de Salvador Dalí, 107, 17600 Figueres).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada