Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de maig del 2015

La Fundació Enric Miralles en acció

dibuixos claudi









La Fundació Enric Miralles


  
La Fundació Enric Miralles és un centre per a l'experimentació de l'arquitectura contemporània i està concebut com una plataforma per a la promoció del coneixement. La fundació també busca continuar el llegat dels mètodes i filosofies de fer i de pensar establerts pel desaparegut arquitecte.

La Fundació allotja l'arxiu del llegat d'Enric Miralles i projectes contemporanis de EMBT, així com un espai obert en el qual es vol donar continuïtat a la
tasca de l'arquitecte a través del suport i l'experimentació d'arquitectes emergents que poden participar als programes de residència i els intercanvis internacionals. En aquest espai també es desenvolupen exposicions, tallers, cursos i conferències.

A més, la Fundació també participa en projectes sense ànim de lucre i col·labora amb ONGs com ara Intermón Oxfam.


LA FUNDACIÓ ENRIC MIRALLES PRESENTA LA SEVA PROGRAMACIÓ 2015 AL VOLTANT DE LA REGENERACIÓ URBANA
* Una exposició, un cicle de conferències, amb Richard Rogers i Jean Nouvel, i un postgrau són alguns dels esdeveniments per a aquesta temporada
* L'exposició, que s'inaugura el dilluns 25 de maig per viatjar després a la Xina, mostrarà materials inèdits de l'Enric Miralles
* En el mes de setembre, dins del programa educatiu de la Fundació, s'impartirà un postgrau sobre regeneració urbana i social.




Enric Miralles va néixer el1955 a Barcelona. Va estudiar arquitectura  a l'Escola Tècnica Superior dArquitectura de Barcelona pertanyent a la Universitat Politècnica de Catalunya, on es va graduar el 1978.  A principis de la dècada del 1980 va ser nomenat professor adjunt d'arquitectura a les universitats en les quals havia estudiat.


L'Enric va morir el 3 de juliol de 2000, a la seva residència de Sant Feliu de Codines, a conseqüència d'un tumor cerebral. Les seves restes van ser enterrades al Cementiri Nou d'Igualada, que ell mateix havia dissenyat l'any 1984.




http://www.fundacioenricmiralles.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada