Cercar en aquest blog

diumenge, 31 de maig del 2015

La Fundació Joan Miró fa 40 anys

dibuixos claudi
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Fundació Joan Miró fa 40 anys i busca fotografies per a l'àlbum.

 

Tens fotografies de Montjuïc d’abans que la Fundació Joan Miró hi fos?

Tens fotografies de la construcció de la Fundació?

Tens imatges de Montjuïc i de la Fundació dels anys setanta?

Vols compartir-les?

Pots penjar-les directament al Pinterest de la Fundació o portar-les a la Fundació Miró i ells les escanejarem per tu. https://www.pinterest.com/fundaciomiro/la-fundaci%C3%B3-joan-mir%C3%B3-i-montju%C3%AFc/

Entre tots crearem l’àlbum de l’aniversari.


El 10 de juny de 1975 la Fundació Joan Miró va obrir les portes gràcies a la generositat de l’artista i amb la vocació de ser un centre obert a l’art en totes les seves vessants. Al llarg d’aquests 40 anys hem crescut en experiència, en coneixements i en llibertats. Hem creat vincles i hem adquirit compromisos amb els amics, amb empreses i institucions, i amb la ciutat.


Ara, el 10 de juny de 2015, celebrem els 40 anys de la seva obertura al públic amb una festa al carrer, davant l’edifici.


Volem que la festa sigui oberta a tothom i per això hem diferenciat tres moments: el Temps per a les famílies, de 5 a 7 h; el Temps per als Amics, de 7 a 9 h, i el Temps per a tothom, de 9 a 11 h.

Esperem que ens acompanyeu en un dia molt especial per a nosaltres, i, creiem, per al barri i per a tota la ciutat, i aprofitem per demanar-vos disculpes per les molèsties que aquesta celebració us pugui ocasionar.


Hem crescut junts, i ho volem celebrar amb vosaltres.

Hem crescut junts, i ho volem celebrar amb vosaltres.

Ben cordialment,
Rosa Maria Malet
Directora
Fundació Joan Miró




1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina