Cercar en aquest blog

dimecres, 6 de maig del 2015

La Plaça dibuixa

dibuixos claudi









Des de Setba rebo informació relacionada amb una interessant proposta plàsrtica connectada amb la Plaça Reial de Barcelona, i passo a publicar-la, ara mateix, en aquest blog, naturalment!


Barcelona,  6 de maig de 2015  -  Aquest dissabte 9 de maig de 2015, la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una jornada consagrada a l'art i a l’urban sketching.

VOLEM OMPLIR LES XARXES SOCIALS DE DIBUIXOS
PER RECUPERAR LA NOSTRA PLAÇA REIAL!


Actualment la Plaça Reial és un emplaçament turístic de primera línia, però els barcelonins no la solen freqüentar. Per això, des de la Fundació Setba fem una crida als ciutadans de Barcelona perquè, per unes hores, siguin turistes a la seva ciutat i dibuixin el seu propi quadern de viatge al voltant de la plaça.


Una jornada per dibuixar la nostra plaça

El proper 9 de maig de 10 a 14h la Plaça Reial serà el punt de trobada i teló de fons per als dibuixos de professionals, estudiants i espontanis.

Cada establiment de la plaça acollirà a un artista professional que farà dos dibuixos: un de la plaça i un altre de l’establiment. Comptarem amb: ShiemBcn, Daniel Castro, Fabio Castro, Mercè Darbra, Iwona Flaszcynska, Sagar Fornies, Miguel Herranz, Juan Linares, Lluïsot, Raquel Ródenas, Santi Sallés, Toni Santiago, Alejandro Santos, Swasky.

I també se sumaran a lainiciativa els alumnes de belles arts de l’Escola Massana i Eina. L’organització els facilitarà quaderns, gentilesa de l’empresa Moleskine.


Des de la Fundació Setba proporcionarem estris de dibuix al públic. A més a més, diversos establiments de la plaça obriran els seus balcons per oferir més punts de vista als dibuixants: el Consolat de Filipines, el restaurant Rossini i la Fundació Setba. Al centre de la Plaça, hi haurà una carpa per als nens i un monitor els ajudarà a dibuixar-la i a observar-ne les peculiaritats.


Exposició

Els originals dels artistes convidats, els estudiants i els espontanis, s’exposaran a la sala Llimona de la Fundació Setba els mesos de juny i juliol de 2015, coincidint amb l’exposició fotogràfica Raval, de Maria Espeus.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada