Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de maig del 2015

Pep Capdaigua exposa

dibuixos claudi
Avui em plau reproduïr les boniques paraules que l'amic, pintor i veí de Sant Pol de Mar, Guillermo Martí Ceballos, ha dedicat al també amic, pintor i veí de Sant Pol de Mar, Pep Capdaigua, alhora que també adjunto l'enllaç del vídeo que cita en Guillermo, mentre t'animo a conèixer l'obra d'en Pep que ja em va interessar quan, per sorpresa, vaig descobrir que tambe pintava en aquesta línia expressionista, que l'identifica sempre, de factura lliure i força comunicativa contrastada i ben farcida d'emocions.
 
claudi
En Pep
 
Obres Pep
Diu en Guillermo: "Us comparteixo el vídeo d'un amic col·lega pintor, Pep Capdaigua, que pateix una malaltia progressiva de la vista. Malgrat aquest impediment segueix endevant pintant, amb una energia i positivisme dignes d'admiració, uns quadres expressionistes, de gran sentiment, vibrants i plens de color. Tota una lliçó de superació i de passió per la vida i l'art. Actualment està exposant a Mataró (Agència de l'ONCE - Carrer Goya, 89 fins al 29 de Maig - Matins de 10 a 13 h). El vídeo us emocionarà i la realització, feta per un amic seu, és de gran qualitat humana i tècnica, a més d'un homenatge a Sant Pol"
 
 
Pep
claudi

 
Pep Capdaigua va néixer al juny de 1971 a Barcelona i amb vint anys va tenir clar que la pintura havia de ser una part important de la seva vida.
 
 
Pep
claudi

Va començar la seva formació artística el 1991 i la va culminar a l'Escola Masana de Barcelona. Al principi va compaginar la seva carrera artística amb el seu desenvolupament professional en el sector de la moda. Va ser en aquesta etapa com a dissenyador quan es va convèncer que el seu camí era el de l'art i, des de llavors, es dedica professionalment a la pintura.
Pep
claudi




















A causa d'una malaltia degenerativa a la retina, ha perdut de forma gradual gran part del seu camp visual, cosa que sí va afectar de manera directa en la creació de les seves obres, però no el va impedir pintar. De fet això és, precisament, el que fa que el seu procés artístic estigui sempre viu i en constant evolució.


claudi
Pep
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La seva obra no reflecteix els estàndards de bellesa, ni formes i proporcions "correctes" sinó emocions, sentiments i sensacions.

Pep

claudi
claudi
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada