Cercar en aquest blog

dissabte, 13 de juny del 2015

COLERart 2015

dibuixos claudi














Viu encara el Tramuntanart 2015, i amb Carles Bros també com a comissari, s'obre, avui mateix,  "COLERart 2015", la 3a Mostra d'Art Contemporani de Colera, dedicada, enguany, al món del ví, amb inauguració, avui dissabte, 13 de juny, a les 6 de la tarda, davant de l'escultura de l'artista Max Varés, que va morir fa pocs mesos, i cloenda demà diumenge, 14 de juny, després de la visita als espais tancats i oberts, amb presència dels artistes, que es farà des de les 11 del matí a les 6 de la tarda.


Fins a 25 artistes de diferents països participen aquest cap de setmana a la tercera edició de ColerArt, la mostra d'art contemporani que es fa a Colera cada mes de juny. Enguany, la proposta està dedicada al món del vi. Totes les obres s'exposaran en espais exteriors i interiors del poble. i cal destacar que la inauguració es farà dissabte a les 6 de la tarda davant de l'escultura de l'artista Max Varés, qui va morir fa pocs mesos. 



La inauguració constarà de dues exposicions: ColerArt 2015 al carrer i Art al Carrer, un circuit urbà permanent que tothom podrà visitar durant tot l'any que inclourà escultures, grafitis, instal·lacions i pintures murals.



ColerArt inclourà també altres propostes com una actuació de Pat Bros, una xerrada de l'escriptor Jaume Fàbrega sobre el vi i un tast del celler Hugas de Batlle.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada