Cercar en aquest blog

dimecres, 24 de juny del 2015

Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015

dibuixos claudi








Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015 al Centre d'art Tecla Sala.
Exposició Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty.


El Centre d’Art Tecla Sala acull per quart cop l’exposició del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty que aplega 40 obres de 7 països, seleccionades entre 233 participants d’arreu del món.


Aquest Premi de Pintura nternacional es va consolidant com un dels més importants de l’Estat per la seva dotació, la qualitat dels artistes que hi participen i pel seu jurat, format per persones del món de l’art de reconeguda vàlua internacional.


En aquesta edició tornem a gaudir de la col.laboració del Piramidon Centre d’Art Contemporani de Barcelona, afegint al segon i tercer premi una estada gratuïta de tres mesos en un dels seus tallers/habitatges.


La Fundació Guasch Coranty és una institució privada sense ànim de lucre que empra el seu esforç en la promoció de l’activitat creativa de joves artistes, amb l’edició d’aquest Premi Internacional cada tres anys i amb l’edició de quatre beques anuals pels alumnes de a Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, amb la qual la Fundació està vinculada pels seus estatuts.


La mostra romandrà  oberta al Centre d'Art Tecla Sala des del 25 de juny fins al 26 de juliol de 2015.

PRIMER PREMI:
Javier Arbizu
Sense títol. Tremp gras sobre tela 180x150 cm

SEGON PREMI
Señor Cifrían.
Dibujos de  humo #políptico. Fum sobre paper de cotó 145x189 cm

TERCER PREMI
Alberto Gil.
83'27". Uso de los signos ortográficos. Punto/Coma/Punto y coma. Instal.lació 21x29 cm c/u

MENCIÓ D'HONOR
Alicia Kopf.
Sense títol.  Tinta xinesa sobre paper 168x172 cm



L'exposició del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015 s'inaugura, al Centre d'art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, demà, dijous, 25 de juny, a les 19:30 h, i es pot contemplar fins al 26 de juliol.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada