Cercar en aquest blog

dimecres, 17 de juny del 2015

Tom Carr i els ecos de Carles Buïgas

dibuixos claudi



DEMÀ, DIJOUS, DIA 18, a les 19.30h
Conferència: “Carles Buïgas. El mag de l’aigua i de la llum”
A càrrec de Txema Romero, director del MAC
En relació a l’exposició “Ecos de Carles Buïgas” de Tom Carr.

Tom Carr



Txema Romero ens parlarà de l’obra i la trajectòria vital i artística d’aquest creador que va treballar en gran quantitat de projectes, alguns d’ells utòpics i altres que han arribat fins als nostres dies com la Font Màgica de Montjuïc.
Can Manyé
Riera Fosca, 42 - 08328 Alella
Tel. 93 540 87 23 615 844 710



http://www.alella.cat/


 
L’exposició “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” es va inaugurar el 5 de juny i es podrà visitar fins al 5 de juliol a Can Manyé d'Alella, en el marc del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat. 



La mostra recull la mirada de Tom Carr sobre l’obra de Buïgas, el creador, entre d’altres, de la Font Màgica de Montjuïc.Produïda i presentada al Museu d’Art de Cerdanyola, i comissariada per Fina Duran, la mostra pretén ser una mirada des del present a una obra del passat i amb l’esperit cap al futur, materialitzat amb les aportacions del TCteamwork. Aquest equip està format per Tom Carr conjuntament amb dos joves artistes, Massimiliano Moro i Lourdes Santandreu Planas.


En la seva visita a Alella, l’exposició, compta amb la col·laboració de l’artista alellenc Tomàs Bel. La mostra té com a eix principal l’obra Ecos de Carles Buïgas (2013), que dóna títol a l’exposició, i que ha estat creada especialment per reflectir el diàleg entre els dos artistes. Mitjançant un seguit de projeccions, es mostra l’anàlisi de les formes i de les parts integrants de l’obra de Buïgas (llum, forma, color i aigua), que Tom Carr fa des de la mirada actual.


Exposició 'Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas", de l'artista plàstic contemporani Tom Carr (1956 Tarragona). En l'exposició, Carr dialoga amb l'obra de Carles Buïgas (Barcelona 1898 – Cerdanyola del Vallès 1979) , enginyer creador entre d'altres obres de la Font Màgica de Montjuïc per a l’Exposició Internacional de Barcelona de l'any1929. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada