Cercar en aquest blog

diumenge, 19 de juliol del 2015

Susanna Calpe s'exposa

dibuixos claudi





Susanna Calpe Arnandis, naix a Betxí (Castelló) al febrer de 1963. Graduada en Arts Plàstiques i Disseny a l’Escola Superior de Disseny de Castelló, en l’especialitat de Disseny Gràfic. 
Susanna Calpe
Obres Susanna




El desenvolupament de la seva obra ha estat marcat per la seva pròpia experiència contemplativa i indagadora de l’entorn natural, del silenci poètic, de la llum que es transforma en color i de les coses naturals que l’envolten. 


La seva tècnica expressiva va creixent a mesura que creix l’obra, deixant que l’instint la porte a la creativitat. A l’hora de pintar, es salta normes i interessos, reivindicant el dret innat de tot artista a ser plenament lliure pensant i creant.


Ara pots trobar aquests valors de la pintura de la Susana a l'exposició  “Les Flors no volen foscor” que l'artista  ens presenta al Claustre de la Biblioteca Central de Gandia fins al 24 de juliol, en una nova manifestació plàstica marcada per la seva passió pel color i  la llum de la natura, com a bona enamorada que és de les flors i dels seus colors naturals. 



La artista te un afany  especial i inesgotable per investigar i descobrir nous tons, noves textures i noves formes d’ expressió per plasmar-los en la seva obra. 



En aquesta exposició ens vol transmetre el positivisme i l’alegria per mitjà del color i la llum de la seva pintura.


Aquestes són també les intencions de la Susanna Calpe a l'exposició "Emulant la natura" que pots contemplar fins al 7 d'agost a la Sala Àmbits del Centre Cultural de l'Ajuntament de Cambrils, a través de la qual la pintora confessa que no s'ha de tenir por al color, ja que el color cura i dóna l'alegria i el positivisme necessàris per viure millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada