Cercar en aquest blog

divendres, 16 d’octubre del 2015

Can Manyé en acció




Can Manyé ens informa de la seva próxima activitat cultural, entre plàstica, poetica i teatral:


Dimarts dia 27 d’octubre a les 19 h
A Can Manyé

Alumnes de l’Institut d’Alella  presentaran en públic  la lectura dramatitzada  d’Ah!  de Laia Noguera, obra inspirada en la pintura de Joan Ponç. 

Laia Noguera
Joan Ponç


Comença el gran ball de les bruixes,
Noguera es va inspirar en la pintura Comença el gran ball de les bruixes, dibuix en guaix, tinta i llapis sobre paper realitzat per Joan Ponç el 1951.


És la culminació d’un taller en el qual els alumnes s’endinsen en el llenguatge pictòric, poètic i teatral i experimenten amb les paraules, la veu, el cos i l'espai, trobant nous paisatges mentals i sonors, i noves maneres d'expressar-se i sentir.

Aquesta presentació mostrarà el resultat del repte creatiu de fer dialogar l’obra d’una poeta i d’un gran pintor amb el sentir fresc i vital dels alumnes.

El taller i la presentació han estat conduïts per Mireia Chalamanch (actriu i directora escènica) i Laia Noguera (escriptora i autora del text)

Laia Noguera i Clofent (Calella, 1983), llicenciada en Filologia Catalana per la UB, ha publicat els llibres de poesia L’oscultor (premi Amadeu Oller 2002, ex-aequo, publicat per Galerada), Fuga evasió (premi Recvll 2003, publicat per Pagès Editors el 2004), Incendi (Cafè Central, 2005), No et puc dir res (premi Martí Dot 2006, publicat per Viena el 2007), Els llops (La Garúa, 2009; escrit a sis mans amb Esteve Plantada i Joan Duran), Triomf (premi Miquel de Palol 2009, publicat per Columna), L’U (Arola Editors, 2010; amb fotografies de Fiona Morrison), Parets (Edicions 96, 2011), Caure (premi Ausiàs March 2011, publicat per Edicions 62) i Rius soterrats (Petjades d’Art/edicions, Estudi d’Art Jordi Aligué · Anna Bellvehí, 2011; llibre d’artista amb gravats de deu pintors). També ha publicat l’adaptació teatral (feta juntament amb Albert Mestres) de la Disputa de l’ase, d’Anselm Turmeda (ReMa 12, 2009), i el llibre de poesia i teatre Ah! (Edicions Poncianes, 2013).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada