Cercar en aquest blog

dijous, 24 de desembre del 2015

Campanya de Nadal als Museus.

dibuixos claudi

Rebo correu de Museu de Lleida amb contingut nadalenc que comunico immediatament: 

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran endega una campanya de Nadal, amb la qual s’obsequiarà els visitants dels diferents museus amb un llibre relacionat amb l’art i el patrimoni de les terres de Lleida. La campanya s’allargarà des del 24 de desembre fins al 7 de gener.




Campanya de Nadal dels museus de Lleida i Aran
La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, endega una campanya de Nadal amb l'objectiu d'atreure públic als museus participants i, al mateix temps, regalar cultura.


Del 24 de desembre al 7 de gener, totes les persones que visitin el Museu de Lleida ( i la resta de museus de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran) rebran l'obsequi d'un llibre relacionat amb l'art i el patrimoni de les terres de Lleida. Aquesta promoció serà vàlida fins acabar les existències.



Al Museu de Lleida oferirem cinc llibres diferents per triar:
- Del llibre de l'aigua: com a titelles
- Dones i Madones
- Ilerda: VIIè Centenari de la Consagració de la Seu Vella
- La Seu Vella. L'esplendor retrobada
- Quaderns del Museu 1: Els carmelites descalços a Lleida. El convent de Sant
Josep.


En aquesta campanya hi participen els museus que formen part de la Xarxa: Museu de la Noguera a Balaguer, Museu Comarcal de Cervera, Museu Comarcal de l’Urgell a Tàrrega, Ecomuseu de les Valls d’Àneu a Esterri d’Àneu, Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, Museu de Lleida: diocesà i comarcal, Museu de la Conca Dellà a Isona, Museu dera Val d’Aran i Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada