Cercar en aquest blog

dijous, 10 de desembre del 2015

Lo, llibre i exposició

dibuixos claudi
Recullo contingut del correu que la Fundació Vila Casas m'ha enviat referent a la presentació d'un llibre i de l'exposició que la complementa.




L'artista Laurent Martin, "Lo", celebra 10 anys com a escultor del bambú a l'Espai Volart 2

Perico Pastor conduirà l'acte de presentació del llibre bamboo sculpture 2005-2015 entorn del treball de l'autor francès amb el bambú


La Fundació Vila Casas té el plaer de comunicar-vos que el dijous vinent, dia 17 de desembre, a les 19.30 h, l'Espai Volart 2 acollirà l'acte de presentació del llibre bamboo sculpture 2005-2015 de l'artista laurent martin, "Lo",(França, 1955), amb una mostra d'obres seleccionades de l'autor i la intervenció de l'artista plàstic Perico Pastor (Barcelona, 1953). 



"Lo" és autor d'un treball escultòric que investiga sobre les propietats cinètiques i sensorials de la planta de bambú. Emprant-la com a matèria artística principal, erigeix estructures mòbils que obren diàlegs entre l'equilibri i la tensió, la serenitat i el dessassossec. L’experiència de l’artista en els seus periples a través de la geografia dels països d'on és originari el bambú -l'anomenat "cinturó tropical"- és el motiu de la mostra que, entre el 18 de juny i el 27 de novembre de 2016, es podrà veure al Museu Can Mario. 




Mentresant, i en ocasió de la publicació de bamboo sculpture 2005-2015, l'Espai Volart 2 ha programat una mostra puntual de treballs de Laurent Martin, "Lo", que es podrà visitar des del dijous 17 de desembre a les 10 h fins al divendres 18 de desembre a les 14 h.




http://www.fundaciovilacasas.com/es/ 
http://www.laurent-lo.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada