Cercar en aquest blog

dimecres, 9 de desembre del 2015

Mira’m amb uns altres ulls

dibuixos claudi
Rebo informació sobre la 2a Mostra d'Art "Mira'm amb uns altres ulls", i la publico immediatament, que la cita és demà mateix.
 
obra exposició

2a MOSTRA D’ART
Mira’m amb uns altres ulls 

Del 10 al 18 de desembre de 2015 

  
Demà dijous 10 de desembre, la Fundació Catalana Síndrome de Down inaugura, a Setba de Barcelona,  la segona edició de la mostra d’art Mira’m amb uns altres ulls, en la qual es podran veure obres realitzades per persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals.

Aquesta és la primera exposició externa que acull la Fundació Setba al seu espai de l’Eixample, que cedeix de forma gratuïta a entitats i organitzacions sense ànim de lucre, en el seu afany per crear lligams de sol·lidaritat,  La FCSD és la primera entitat a qui hem cedit les nostres sales i estem molt contents de poder-ho fer per acollir l'exposició Mira'm amb uns altres ulls.

Els quadres d’aquesta mostra han estat realitzats en per persones que participen en el programa «Aprofita el matí», que inclou un espai d’art en el qual es treballen diversos estils i tècniques. 

El resultat de la feina feta al llarg dels anys s’ha vist reconeguda amb prestigiosos premis, com el primer premi del certamen internacional Big-i-Art project 2014, celebrat al Japó, que va recaure sobre Erik Nitsch amb l’obra Chica con flores en el pelo. Nitsch també va guanyar el primer premi del concurs El balcó de les arts l’any 2013 i José Ma Romero, també participant d’«Aprofita el matí» es va fer amb el primer premi del mateix concurs en l’edició de l’any 2012.


 «Aprofita el matí» és un servei d’atenció diària que ofereix la Fundació Catalana Síndrome de Down per a persones que, per raons diverses, es troben en situació d'inactivitat.

 http://www.fundaciosetba.org/es/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada