Cercar en aquest blog

dijous, 17 de desembre del 2015

Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà

dibuixos claudi







Ja pots preparar la teva alternativa al Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà que el CCCB acaba d'anunciar en la seva novena edició.


El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) anuncia la convocatòria de la novena edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà, un certamen biennal i honorífic que des del 2000 reconeix la creació, recuperació i millora dels espais públics, entenent el seu estat com un clar indicador de la salut democràtica de les nostres ciutats. En la seva edició del 2016, el Premi busca les millors intervencions en l’espai públic realitzades a les ciutats europees al llarg dels anys 2014 i 2015. 



El jurat internacional, presidit en aquesta edició per l’arquitecte Enric Batlle en representació del CCCB, està format per Matevž Čelik, director del Museum of Architecture and Design de Ljubljana; Hans Ibelings, historiador i crític d’arquitectura holandès; Juulia Kauste, directora del Museum of Finnish Architecture d’Hèlsinki; Ewa P. Porebska, arquitecta i crítica d’arquitectura de Varsòvia; Francis Rambert, director de l’Institut français d’architecture de París; Peter Schmal, director del Deutsches Architekturmuseum de Frankfurt; Dietmar Steiner, director de l’Architekturzentrum Wien de Viena, i Ellis Woodman, director de The Architecture Foundation de Londres.

 
Les inscripcions estaran obertes del 13 de gener al 22 de febrer de 2016. Les bases i tota la informació sobre la participació al Premi estan disponibles al web www.publicspace.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada