Cercar en aquest blog

dimarts, 3 de maig del 2016

Com una papallona entrant en una foguera

dibuixos claudi
Inauguració de l’Espais de poesia  a Alella 2016  i la de l’exposició de Pere Llobera, el proper dijous dia 5 de maig a les 20h a Can Manyé d'Alella.
 
 
Adjunto contingut del correu enviat per Can Manyé amb informació sobre les seves més imediates activitats culturals, entre l'art i la poesia.


Inauguració de l'exposició "Com una papallona entrant en una foguera", de Pere Llobera
Exposicións a Can Manyé
Del 5 de maig al 22 de maig
“Com una papallona entrant en una foguera”, obra plàstica e instal·lació de Pere Llobera
Inauguració: Dijous 5 de maig a les 20h.

Pere Llobera

Una exposició que vol ser un homenatge a tota la gent que ha pagat penyora amb la seva pròpia vida per expressar-se en vers, en cançó,... “l’aiguardent de les persones”,  aquella essència que, concentrada i gota a gota, ens dona el millor de la seva percepció.


I després:
El nus la flor • recital
20.30 h Can Manyé, espai d’art i creació
Enric Casasses presenta EL NUS LA FLOR, poemes i escrits inèdits dels últims anys, amb el seu estil de música parlada i tocant temes molt diversos en textos força breus que van des dels poemes d’amor de tota la vida (però amb maneres i actituds noves i sorprenents) fins a reflexions filosòfiques amb forma de poemes o viceversa. Des de l’acudit de fons tràgic fins a la tragèdia amb un somriure. De la metafísica de la vida quotidiana a la quotidianitat del miracle.

Enric Casasses

 
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Ho organitza: Ajuntament d'Alella
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada