Cercar en aquest blog

dilluns, 9 de maig de 2016

Javier Garcés t'ensenya a dibuixar

dibuixos claudi

 

 

 

 

 

CURS DE DIBUIX DEL NATURAL

Casa-Taller, Rodríguez-Amat

 

dibuixos Javier

 

 

 

 

La Casa-Taller, Rodríguez-Amat organitza un curs de dibuix del natural

impartit per l’artista Javier Garcés.Aquest curs consta de 40 hores i s’impartirà en el taller  de creació de la mateixa Casa-Taller, Rodríguez-Amat.Dates i horaris del curs:
De l’11 al 16 de juliol.
40 hores
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 18h, dissabte de 9 a 14h.

Preu: 220€
El preu inclou el material.Els alumnes que segueixin el curs i vulguin pernoctar a la Casa-Taller, Rodríguez-Amat ho podran fer a les mateixes dependències de la pròpia Casa-Taller. El preu de la pernoctació és de 10 Euros per nit.
Qualsevol alumne, es quedi a dormir o no a la Casa-Taller, podrà utilitzar la cuina per a fer-se els àpats.

L’ús de la cuina és absolutament gratuït.Al llarg del curs hi ha alumnes que prefereixen anar a dinar a restaurants de la zona. Restaurants que serveixen menús a un preu molt econòmic.
Generalment, els alumnes que prefereixen aquesta opció s’organitzen per a anar-hi plegats.
Per aquest curs no calen coneixements previs de dibuix del natural i es apropiat, així mateix, per a aquelles persones amb un bon coneixement del dibuix.Objectius:
 -  Representació gràfica de models presents (natura morta i model), a través de les seves característiques físiques: proporcions, contorns, volums, llum, etc.
-  Desenvolupament de l’observació i la seva incidència en la percepció del nostre entorn.
-  Pràctiques de les diferents tècniques de dibuix. Llapis, carbó, tinta. etc.El dibuix com a eina de l’observació i medi de descripció d’allò que tenim al davant: natura morta i model.
El treball del natural com experiència amb el model de referent, en el que la imatge resultant, a més de semblança, es el resultat de l’experiència d’observació i apropiació, com a eina de reproducció segons la pròpia subjectivitat de l’observació la qual ens condueix a la reproducció gràfica de tota observació.
La intenció més immediata és doncs reproduir allò que estem veien, per desprès endinsar-nos per mitjà de la nostra sensibilitat en tot allò que ha estat observat essent susceptible de ser representat. Tot aquest procés es produeix per mitjà del desenvolupament de nostra capacitat d’observació.
En aquest curs es treballarà la reproducció del model del natural, bodegó, etc. considerant les pròpies característiques del model: proporcions, contorns, volums, llums, segons les diferents fases: encaix i acabament i amb diferents tècniques: llapis, carbó, tinta, etc…, sobre paper, i al fer-ho amb mitjans tan austers ens podrem endinsar en qüestions centrals d’observació i explicació gràfica, nucli de tota obra.
Personalment Javier Garcés, a més de tota mena d’explicacions, farà un seguiment personalitzat de cadascun dels assistents al curs, aportant la seva experiència treballant in situ.
El propi Javier Garcés portarà obra seva com a mostra de treball per ell realitzat, així com tota altra mena de material aportant al màxim de coneixement a l’alumne.
Per a visitar el blog de Javier Garcés seguiu el següent enllaç: http://garcesjavier.blogspot.com.esPer a qualsevol dubte sobre el curs, podeu consultar directament amb el professor: 699 944 242 


El numero d’alumnes està pensat per a un mínim de 8 i un màxim de 12.

Qualsevol persona interessada en fer el curs s’ha de posar en contacte amb la Casa-Taller, Rodríguez-Amat.

S’acceptaran les inscripcions per rigorós ordre de sol·licitud.

Casa-Taller, Rodríguez-Amat


Telèfon: 972768293                      

Mòbil: 697761874

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada