Cercar en aquest blog

dimarts, 26 de juliol del 2016

Proposta mediterrània

dibuixos claudi
Propostes estiuenques de l'Estartit:



El Museu de la Mediterrània i l'Oficina de Turisme de l'Estartit, presenten el programa de visites guiades per aquest estiu. Són tres propostes pensades per tots aquells que vulguin gaudir de l'estiu tot coneixent una mica més Torroella i l'Estartit.


Propostes variades per a tota la família i que proposen explorar sota terra, a la Mina d'aigua de Torroella de Montgrí, una visita per endinsar-vos a les profunditats de Torroella i descobrir un dels elements patrimonials més desconeguts i importants de la vila. 




Emocionar-se amb les llegendes i històries de la visita 1000 anys d'història i llegenda, un recorregut pel nucli antic de Torroella de Montgrí.



I descobrir la importància del territori, des d'una de les seves principals talaies, el cim de Rocamaura, amb la visita Un parc, tres paisatges. Una excursió per descobrir el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.


Explorar, emocionar-se, descobrir... són els principals ingredients de les visites i passejades comentades amb encant adreçades a totes les persones interessades en el turisme cultural. 
 
  
"La Mina d'aigua de Torroella"
Una infraestructura d'època medieval que ha arribat als nostres dies a partir de la qual podem desvetllar els secrets de l'evolució de la vila.Us oferim la possibilitat de recórrer prop de 130 metres de canalització subterrània que ens permetrà caminar per sota el nucli antic de la vila i conèixer millor l'origen de la vila de Torroella de Montgrí.
 

"1000 anys d'història i llegenda"
Es visitaran alguns dels palaus i edificis més sorprenents de la vila: Can Quintana, seu del Museu de la Mediterrània, el Palau del Mirador, el Palau Solterra i una casa d'indians: la casa Galibern, testimonis de més de mil anys d'història.
 
"Un parc, tres paisatges" 
Una sortida que ens portarà des del costat del mar fins al cim del Rocamaura (225m), la millor atalaia del parc. Una sortida envoltats de vegetació mediterrània que ens permetrà conèixer l'espectacular diversitat del territori.
Des del Massís del Montgrí veniu a gaudir de les millors vistes de les illes Medes i el Baix Ter i deixeu-vos captivar per l'essència de l'Empordà.
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada