Cercar en aquest blog

dimecres, 31 d’agost del 2016

De mur a mur

dibuixos claudi
L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona ens recorda, via correu electrònic, l'existència de l'exposició "De mur a mur", puntualitzant que s'acaba el 25 de setembre.


Us recordem que l’exposició de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona “De mur a mur” finalitza el diumenge 25 de setembre, festiu que estarà obert amb motiu de les festes de la Mercè.
Horari : de 10 a 19 h
Entrada lliure


'"De mur a mur'" és una exposició de fotografies de pintades als murs de Barcelona realitzades entre 1974 i 1977. Es tracta d´una selecció de les imatges del llibre Pintades. Barcelona: de Puig Antich al Referèndum editat per l´editorial barcelonina La Gaya Ciencia (1977), amb textos de Jaume Rodri i fotografies de Felix Camprubí, Lluís Crusellas, Joan Fontcuberta, Eusebi Gonzàlez, Siso Mitjanas, Josep Moliner, Miquel Moix, Lluís Muñoz, Salvador Obiols, Ramon Pi, Enric de Santos, Manel Úbeda, Raul Vendrell i Cristina Zelich, integrants del grup Foto FAD, la Secció de Fotografia del Foment de les Arts i el Disseny. 



Aquestes imatges constitueixen un registre documental de primer ordre de les vindicacions polítiques i socials de la ciutadania i de l´apoderament popular de l´espai públic als anys setanta.és una exposició de fotografies de pintades als murs de Barcelona realitzades entre 1974 i 1977.


Es tracta d´una selecció de les imatges del llibre Pintades. Barcelona: de Puig Antich al Referèndum editat per l´editorial barcelonina La Gaya Ciencia (1977), amb textos de Jaume Rodri i fotografies de Felix Camprubí, Lluís Crusellas, Joan Fontcuberta, Eusebi Gonzàlez, Siso Mitjanas, Josep Moliner, Miquel Moix, Lluís Muñoz, Salvador Obiols, Ramon Pi, Enric de Santos, Manel Úbeda, Raul Vendrell i Cristina Zelich, integrants del grup Foto FAD, la Secció de Fotografia del Foment de les Arts i el Disseny. Aquestes imatges constitueixen un registre documental de primer ordre de les vindicacions polítiques i socials de la ciutadania i de l´apoderament popular de l´espai públic als anys setanta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada