Cercar en aquest blog

dilluns, 17 d’octubre de 2016

L’Escola Municipal d’Art de Girona exposa

dibuixos claudi
Recullo, i copio, la informació rebuda sobre les dues exposicons que pots veure actualment a l'Escola Municipal d'Art de Girona.


L’Escola Municipal d’Art de Girona, ubicada al centre cultural La Mercè, ofereix, per aquest mes d’octubre dues exposicions. “Variacions;1990-2016” de Pep Camps es pot visitar a la Sala d’Exposicions fins al 28 d’octubre i l’“Iris”, de Núria Gimbernat, estarà exposat fins al 18 de novembre a la Sala Pati.


“Variacions;1990-2016” és un recorregut de l’artista pels treballs realitzats en els darrers 26 anys. L’exposició mostra una trajectòria circular en la que “els elements pictòrics apareixen, desapareixen i reapareixen en les diferents sèries. Una mena de recorregut en cercles” tal i com apunta el professor de pintura de l’ema. 


D’altra banda, “Iris”, és una exposició que ofereix una sola obra que recull un ingent treball d’investigació ceràmica que fou valedora d’una beca Kreas. L'iris ha estat, segons Gimbernat, “la font d'inspiració per una obra que experimenta amb la riquesa cromàtica dels esmalts per copsar la complexitat de la mirada”.


Podeu consultar els fulls de sala en línia a http://www2.girona.cat/ca/ema_exposicions_fulls. Més informació al web de l’Escola Municipal d’Art, www.girona.cat/ema


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada