Cercar en aquest blog

dilluns, 19 de juny del 2017

Museum Quiz Summer Tour

dibuixos claudi
Copio contingut del correu del Museu Marítim de Barcelona que  m'informa del Museum Quiz Summer Tour per al mes de juliol:



Museum Quiz Summer Tour, trivial en equips per a les nits d’estiu.


El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i el Museu Marítim de Barcelona s’han unit aquest estiu per proposar una divertida activitat conjunta: el Museum Quiz Summer Tour, un trivial per equips que es jugarà consecutivament a cada un dels quatre museus tots els dimecres de juliol a la nit.


El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món.


Aquests quatre grans museus han adaptat aquest joc que consistirà en tres rondes de 10 preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. 


Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorrerà en un ambient distès i amb servei de bar.


Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip ( mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit.


L’actor i humorista Alberte Montes serà el quizmaster de la primera edició del Museum Quiz Summer Tour www.albertemontes.com


Recorregut del Museu Quiz Summer Tour
5 de juliol Museu de Ciències Naturals (Museu Blau):
12 de juliol Museu Nacional d’Art de Catalunya
19 de juliol Museu d’Arqueologia de Catalunya
26 de juliol Museu Marítim de Barcelona
Horari
de 22 a 23.30 h
Activitat gratuïta
És imprescindible inscripció prèvia a:
http://museuciencies.cat/museumquizbcn/
Patrocina: Fundació DAMM
Col·labora: Institut de Cultura de Barcelona

http://www.mmb.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada