Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de juliol del 2017

Diputació & MACBA

dibuixos claudi
Celebro la nova col.laboració entre la Diputació i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona i en copio la informació rebuda: 

 La Diputació i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona duran la Col·lecció MACBA a 9 municipis de la demarcació.
     
La Diputació de Barcelona i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, MACBA, treballaran de manera conjunta per itinerar l’exposició “ENTUSIASME. El repte o l’obstinació en la Col·lecció MACBA” A diversos municipis de la demarcació de Barcelona des de 2017 fins el 2019.


L’exposiciócurada per David Armengol, reuneix gairebé una trentena d’obres. El 14 de setembre iniciarà la seva itinerància a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, a Badalona. Serà el tret de sortida del seu recorregut, que durarà fins al 2019, per diverses institucions de 9 municipis de la demarcació de Barcelona: Badalona, Ripollet, Vilafranca del Penedès, Martorell, Cerdanyola del Vallès, Igualada, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallés i Terrassa. 


Els artistes presents a la mostra són: Ignasi Aballí, Vito Acconci, Maja Bajevic, Marcel Broodthaers, Anne-Lise Coste, Esther Ferrer, Peter Friedl, Richard Hamilton, Emanuel Licha, Gordon Matta-Clark, Cildo Meireles, Younès Rahmoun, Tere Recarens, Àngels Ribé, Dieter Roth, Mireia Sallarès i Zush.
 
Aquest és el tercer projecte de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el MACBA després de «El MACBA a ...» (1997-1999) i «Espais obrats» (2001-2003).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada