Cercar en aquest blog

dilluns, 31 de juliol de 2017

L'estiu 2017 a la Vila Casas

Recullo contingut de l'agenda d'activitats de la Fundació Vila Casas per aquest temps d'estiu:


De Miró a Plensa: una mirada a l'escultura contemporània catalana 19/08/2017 | 18 h. | Museu Can Mario
La col·lecció de Can Mario presenta més de 200 escultures que daten des de la dècada dels 60 fins a l’actualitat. Durant la visita introduirem les principals tendències artístiques que s’han succeït durant aquest període mentre prenem contacte amb les inquietuds i preguntes que caracteritzen l’home contemporani. La visita serà dinàmica i participativa, de manera que es dirigeix tant a adults com a públic familiar.

Aquesta activitat va dirigida a aquelles persones que disposen del tiquet Palafrugell +. És imprescindible la reserva com a mínim dos dies abans de la visita. Truqueu al 972 306 246 o bé envieu un correu electrònic a canmario@fundaciovilacasas.com. El cost de la visita està inclòs en el preu del tiquet Palafrugell +.

[Museu Can Mario. Plaça Can Mario, 7. Palafrugell]
Visites de cortesia al Museu Palau Solterra 5, 12, 19 i 26/08/2017 | 19 h. | Museu Palau Solterra
Durant els caps de setmana d’estiu, a les 19 h, s’ofereixen visites guiades sense reserva prèvia a les exposicions permanents i/o temporals.

Pel que fa a les mostres temporals, enguany els visitants podran conèixer l’exposició “Premi de Fotografia 2017” on es podran veure les 36 obres seleccionades, “Mirada i gest, 35 artistes”, de Jordi Belver i Daniel Giralt-Miracle i “Res no és per sempre”, de Carme Masià.

*La Fundació es reserva el dret de no realitzar la visita guiada en funció del nombre d’assistents (mínim de quatre persones).

[Museu Palau Solterra. C/ de l'Església, 10. Torroella de Montgrí]Visites de cortesia al Museu Can Mario 5, 12, 19 i 26/08/2017 | 19 h. | Museu Can Mario
Durant els caps de setmana d’estiu, a les 19 h, s’ofereixen visites guiades sense reserva prèvia a les exposicions permanents i/o temporals.

Pel que fa a les mostres temporals, enguany els visitants podran conèixer l’exposició de Joan Furriols titulada “Silenci”, “En moviment II”, de Lluís Carulla Ruiz, i, finalment, “Resolució extrema”, de Víctor Dolz.

*La Fundació es reserva el dret de no realitzar la visita guiada en funció del nombre d’assistents (mínim de quatre persones).

[Museu Can Mario. Plaça Can Mario, 7. Palafrugell]


 

 1.000 anys d’història i llegenda
“1.000 anys d’història i llegenda. Un recorregut pel nucli antic de Torroella de Montgrí” és una activitat que s’inclou dins de la programació de visites d’estiu “Torroella i l’Estartit amb encant”.

L’activitat té una durada d’uns 90 minuts aproximadament i es visiten alguns dels palaus i edificis més sorprenents de la vila: Can Quintana, seu del Museu de la Mediterrània, el Palau del Mirador i el Palau Solterra, testimonis de més de 1.000 anys d’història.

Horaris i idiomes:

Del 18 de juliol al 24 d’agost.

Visites en francès: Dimarts a les 18 h.
Visites en castellà: Dimarts a les 19.30 h.
Visites en anglès i alemany: Dijous a les 18 h.
Visites en català: Dijous a les 19.30 h.

[Museu Palau Solterra. C/ de l'Església, 10. Torroella de Montgrí]


Per a més informació podeu contactar amb:

Mercè Vila Rigat
Premsa i Comunicació
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
mvila@fundaciovilacasas.com


 http://www.fundaciovilacasas.com/es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada