Cercar en aquest blog

dissabte, 14 d’abril del 2018

Avui,WOMART

dibuixos claudi
Avui, WOMART:



 WOMART, TALENT FEMENÍ EN LES ARTS VISUALS

El 14 d’abril de 2018 es podran veure a tots els municipis membres de la Xarxa Transversal les propostes de les 10 artistes comissariades per l’associació Rebobinart , que inclouen instal·lació, arts escèniques, media art, il·lustració i muralisme.

Womart té l’objectiu de visibilitzar i reconèixer el talent artístic de les dones creadores, fomentar la presència d’aquestes en el camp de l’art urbà i afavorir la seva professionalització, en resposta a la manca de paritat real als circuits de les arts visuals.


La iniciativa Womart sorgeix en resposta a aquesta realitat i vol explorar la relació de la feminitat, el gènere, la dona i l’art, generant un discurs que reflexioni sobre aquest apecte des de les diferents disciplines artístiques, els estils, tècniques i sensibilitats individuals de les deu artistes participants, que han estat escollides per al projecte per l’exel·lència del seu treball, independentment de la seva trajectòria i reconeixement professionals.




Les creadores que conformaran el projecte Womart, i les ciutats on treballaran són: HYURO: Reus, pintura mural, PAULA BONET: Figueres, pintura mural, ELBI ELEM: Tortosa, pintura mural, B-TOY: Olot, pintura muralOVNI: Manresa, pintura mural, Mònica Rikic: Granollers, instal·lació, Aïda Gómez: Mataró, instal·lació, PEDRA: Girona, instal·lació, MINUSKULA: Sant Cugat del Vallès, pintura mural, i LULA GOCE: Vilanova i la Geltrú, pintura mural.

 
Aquestes creadores ja estan treballant les seves propostes per als seus municipis d’acollida. Sota el marc conceptual que proposa el projecte, cada artista generarà el seu propi discurs, amb tota llibertat creativa i interpretativa. Les propostes d’intervenció tindran lloc a les 10 ciutats catalanes de manera simultània, amb el seu punt central el dissabte 14 d’abril.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada