Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de maig del 2018

Camí Fotogràfic per la Garriga Modernista

dibuixos claudi

Màrius Gómez Espai Garum proposa:


dissabte de maig de 9:30 a 13:30h

amb un fofògraf professional i 8 exercicis pràctics


(Organitzat per Espai Garum)
Grups reduïts | Apunta-t'hi!
PROGRAMA DEL CAMÍ FOTOGRÀFIC PER DESCOBRIR EL MODERNISME DE LA GARRIGA.
A les 9: 30h, i mentre prenem un cafè (inclòs), començarem a prendre contacte amb les nostres càmeres i parlarem sobre com funcionen i dels seus elements més importants (ISO, velocitat d'obturació, obertura de diafragma, modes d'exposició, i consells d'ús).




A les 10:30h iniciarem el camí per descobrir el modernisme garriguenc mentre, a través de 8 exercicis pràctics, veuràs que la fotografia no és gens difícil. Passarem per la Casa Raspall, i seguirem cap a la Casa Barbey que, al costat de tres més, forma l’illa que va crear l'arquitecte Manuel Joaquim Raspall a principis del segle XX.
Descobrirem una singular escultura mòbil de l'escultor Francesc Fornells-Pla. Seguim, entrarem al Passeig i caminarem fins arribar a la Casa Colom (1903), la primera construïda per en Raspall. Creuarem la via del tren per quedar davant de la Casa Domingo Pujadas (1909) de l'arquitecte Lluís Planas i Calvet que, al costat d'altres també singulars, està ubicada a la Ronda del Carril que caminarem fins arribar a l'estació, situada al costat del refugi antiaeri des on tenim vistes de la Garriga, i a les 13:30h donarem per finalitzat el Camí Fotogràfic.




Només recordar-te que hi han poques places per fer el Camí Fotogràfic i descobrir el Modernisme de la Garriga mentre camines i aprens fotografia, aquest dissabte 12 de maig de 9:30 a 13:30h
(grups reduïts de 4 a 6 persones)



Si vols saber què passa i què fem cada dia a l'Espai Garum,
la galeria d'art més petita del món

 

Segueix-nos al Face Book!


I recorda: qui veu art viu més



ESPAI GARUM. Anselm Clavé, 6. Lliçà d'Amunt. T. 629064281
www.espaigarum.com
Copyright © Espai Garum 2016. Tots el drets reservats
Email: espaigarum@gmail.com
Espai Garum
Anselm Clavé, 6
Barcelona, B 08186
Spain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada