Cercar en aquest blog

dijous, 14 de juny del 2018

Joan Parramon okupa el Mas Pi/Verges

dibuixos claudi
Joan Parramon ens presenta la seva exposició al Mas Pi de Verges, en una proposta plàstica més d'en Jordi Bofill, artista i sobretot, en aquest cas, comissari de la mostra:


"Més lluny, cal que anem més lluny"

És un dels versos de la cançó de Lluís Llach que amb més força i al llarg d'anys m'ha acompanyat en el meu viatge a Ítaca, a la meva vida.


Ara que ja estic de volta a casa presento a Verges, Girona, algunes de les Propostes de les Experiències que he Anat recollint al viatge. Prop de 40 obres de mitjà i petit format de les Abstraccions que vinc Treballant des del 2013 sota les sèries amb Títols com: "Diàleg de partícules Abans la creació", "10 Propostes, 10 invocacions, 10 punts d'un possible manifest en AQUEST present incert "," Buscant la forma de l'Univers ", "Macrocosmos & microcosmos". Encara que a cadascuna de les sèries són Els treballs de gran format  els que defineixen d'una forma més clara l'Expressió de cada tema, és als petits on intento plasmar les idees més àmpliament, més detalladament, obres que presento al “Mas del Pi”, "espai gastro-cultural". No menys important el FET que l'exposició està comissariada per Jordi Bofill, artista, activista i comissari d'art.


Explosió de colors i energia, explosió de propostes en una època de revetlles de foc i de vida. Foc, aigua, terra i aire hi seran, i l´amor  per acompanyar-nos en el camí a casa, a Ítaca.

Del 18 de Juny del 2018 Fins el 30 de Juliol podeu veure els treballs al “Mas del Pi”, acompanyats de menjar i actuacions musicals, performances i poesia que es van programant regularment, i que amb molt entusiasme acompanyen l'estiu de l 'Empordà a Verges.
   
Inauguració dissabte 30 de juny a les 20 hores,
Actuació de MARIO MAESO.    http://mariomaeso.es/

Cruïlla ctra. Torroella de Montgrí - ctra. La Bisbal . c/Baix empordà nº20. 17142 - Verges. Girona .  https://goo.gl/maps/f1fmD4QXXz72 https://maspiart.blogspot.com.es/ 
Cordials salutacions 

Joan PARRAMON FORNOS
http://joan-parramon.com/   (web actualitzada)
Contactar per visites al taller
móvil  00 34 616464148
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada